Le se tagadhatnám, hogy imádom a tőzsdét, a részvényeket. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mikor kiderült, hogy a Starbucks 2019-ben 2100 kávézót nyit Kínában, minden követ megmozgattam, hogy kiderítsem valóban így van-e.  Annyira beszippantott a kínai kávéspekuláció, hogy kávé sem kell reggel, ha az jut eszembe.

Marihuána, mint legális befektetés

Mándó Milán előadói bemutatkozás

Mándó Milán

marketing és üzleti modell tanácsadó
a Minner Akadémia CEO-ja

Le se tagadhatnám, hogy imádom a tőzsdét, a részvényeket. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mikor kiderült, hogy a Starbucks 2019-ben 2100 kávézót nyit Kínában, minden követ megmozgattam, hogy kiderítsem valóban így van-e.  Annyira beszippantott a kínai kávéspekuláció, hogy kávé sem kell reggel, ha az jut eszembe. Szeretem az érdekesebb spekulációkat, főleg amikor egyedi logika mentén sikerül profitálni, stratégiát kitalálni. Például a veszteséges éttermek spekulációjánál akkor lépünk be, amikor a weboldal látogatottságuk csökkent az elmúlt 3 hónapban. Árfolyam esésből 1 hónap alatt máris 15-30% hozamot tudok realizálni.

Több mint 12 éve foglalkozok tőzsdével. 8 évvel ezelőtt egy brókercégnél is dolgoztam 2 éven át, ahol nem csak a kereskedést, de az ügyfelekkel való kommunikációt is megtanultam, utána magánbróker lettem, saját ügyfeleim voltak. Ez adott egy aktívabb rálátást a piacra. Az utóbbi 5 évben főleg a hosszabb távú részvénykereskedést részesítettem előnyben. 5 évvel ezelőtt a A Minner.hu-t elindítottam, ahol tőzsdei rovatba folyamatosan töltök fel elemzéseket. Ezeket felhasználva az olvasók éves két számjegyű hozamot tudtak elérni az elmúlt 5 évben. Aktívan tőzsdézünk is, már több mint 200 tanítványom van. Sőt a tőzsdén szerzett vállalati tapasztalataimat, üzleti modell rálátásaimat más piacokon is kamatoztatom. Ezt láthatod a Minneren! 

Ha szeretnél az előadásra felkészülten érkezni, ajánljuk Milán kapcsolódó cikkeinek elolvasását:

Források: Minner.hu

A jelen cikkben leírt információk, elemzések a szerző magánvéleményét tükrözik. A jelen cikkben leírtak nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen cikk nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

© Budapest Investment Club 2019