fbpx

Elnökválasztás 2020: hogyan reagál majd a piac?

előadói bemutatkozás

1996-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1995 és 2000 között hazai brókercégeknél volt elemző, ezt követően a Concorde külföldi kereskedésért volt felelős. 2003 és 2007 között termékfejleszési igazgató, 2007-től 2011-ig az elemzés vezetője volt, jelenleg pedig vezető stratéga. Tamás figyelemmel követi a nagy nemzetközi gazdasági és pénzügyi trendeket, ennek megfelelően szinte bármilyen piacokat érintő témában szakértői véleménnyel szolgál.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem pénzügy mesterszakán szerzett diplomát 2013-ban, majd tanulmányait a Svéd Királyi Egyetemen folytatta. Hazatérése után egyből csatlakozott a Concorde elemző csapatához és műszaki diplomáját is megszerezte. Vezető elemzőként számos régiós vállalatot elemzett, de főként a telekommunikációs szektorral és a légitársaságok piacával foglalkozott. Az Accorde alapkezelő csapatához 2018-ban csatlakozott portfoliómenedzserként, ahol több abszolút hozamú alapot, valamint részvényalapot kezel.

 

Források: ConcordeBlog.hu

A jelen cikkben leírt információk, elemzések a szerző magánvéleményét tükrözik. A jelen cikkben leírtak nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen cikk nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

© Budapest Investment Club